DE DEADLINE VOOR OPTIMALE FISCALITEIT KOMT DICHTERBIJ

BESTEL UW PLUG IN HYBRID VÓÓR 31/12/22

Vanaf 2023 zullen de PHEV’s minder fiscaal voordelig zijn. Maar als je nog voor 2023 bestelt, kan je onder de huidige fiscaliteit genieten van een een maximaal fiscaal voordeel of bijna 100% aftrekbaarheid. Daarvoor moet de batterij minstens een capaciteit van 0,5 kWh per 100 kilogram wagengewicht hebben en moet de wagen minder dan 50 gram CO2 uitstoten per kilometer. Is dat niet het geval, dan berekent de fiscus de uitstoot op basis van het overeenstemmend voertuig met verbrandingsmotor. Bestaat er geen equivalent, dan wordt de uitstoot met factor 2,5 vermenigvuldigd.

Onze verkopers helpen graag bij het maken van de gewenste configuratie van uw favoriete wagen. Ze nemen alle details van de fiscaliteit met u door en natuurlijk zorgen ze voor de passende offerte en financieringsvoorstellen. We hebben bovendien een divers aanbod aan stockwagens. Nieuw of tweedehands, ze staan klaar voor een testrit. 

Alle automerken hebben te kampen met langere levertermijnen dan dat we gewend geweest zijn. Hou bij het bestellen van een nieuwe wagen rekening met een gemiddelde levertermijn van ongeveer een jaar.