LAND ROVER PHEV

Plug-in Hybrid beschikbaar op het quasi volledige Land Rover gamma. MEER WETEN

Range Rover Evoque PHEV

Compact, stedelijk, oplaadbaar. MEER WETEN

Nieuwe Range Rover Velar

Doordachte elegantie opgewaardeerd voor de avant-garde Range Rover ONTDEK HOOGTEPUNTEN

Defender

Een herontworpen icoon voor de volgende generatie. In staat tot topprestaties. MEER WETEN

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Nu in onze showroom te ontdekken! MEER WETEN

UITGELICHT

 • Openstaande vacatures

  Kom jij ons team versterken?

  Lees meer
 • Opgewaardeerde Range Rover Velar

  De Range Rover Velar is een pure expressie van moderne luxe en wordt nu opgewaardeerd met opgefriste designdetails en nieuwste technologieën, die garant staan voor het typische raffinement van Range Rover en het behoud van een indrukwekkend, zuiver en minimalistisch, modern design.

  MEER WETEN
 • VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

  U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

  VRAAG HIER UW AFSPRAAK
27/09/2023

𝗦𝗽𝗼𝘁𝘁𝗲 𝗷𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘀 𝗮𝗹 𝗶𝗻 𝗟𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗪𝗲𝘀𝘁-𝗩𝗹𝗮𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻?

Het boek bevat heel wat West-Vlaamse topzaken zoals sterrenrestaurants, juweliers, etc. Je kan ons terugvinden op pagina 291 met de nieuwste Range Rover. Kom langs en neem zeker eens een kijkje!

Lees meer
1/09/2023

Wouter Torfs spreekt!

16 november nodigt UNIZO Zwevegem niemand minder dan 𝗪𝗼𝘂𝘁𝗲𝗿 𝗧𝗼𝗿𝗳𝘀 uit in onze concessie. Het belooft een inspirerende avond te worden waar hij enkele best practices zal geven om van jouw onderneming een fijne werkplek te maken. Achterna wordt er genetwerkt met food & drinks

Lees meer
2/07/2023

Range Rover House: deze zomer in Knokke

Breng deze zomer een bezoekje aan het speciaal opgerichte Range Rover House in Knokke en dompel u onder in het Range Rover universum. Range Rover en Knokke: geen betere habitat om moderne luxe vorm te geven.

Lees meer
1/07/2023

Het Land Rover PHEV-gamma

Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

Lees meer
1/07/2023

Range Rover Evoque PHEV

Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

Lees meer
31/05/2023

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd. Sportieve luxe heruitgevonden. In onze showroom te ontdekken! En aan de tand te voelen via een testrit. Verbluffende prestaties die niemand onverschillig zullen laten.

Lees meer
17/05/2023

RANGE ROVER: ULTIEME EXPRESSIE VAN MODERNE LUXE

De Range Rover is de onomwonden expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

Lees meer
10/05/2023

DEADLINE VOOR 100% FISCALE AFTREKBAARHEID NADERT

Als u momenteel twijfelt over de aanschaf of lease van een plug-in hybride, dan is het belangrijk dat u niet te lang wacht!

Lees meer
26/04/2023

Land Rover Defender

Dit is de Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

Lees meer
17/04/2023

Jaguar Land Rover Tournai sluit zich aan bij Dejonckheere Groep

Met veel trots delen we u mee dat we het bestuur van de Jaguar Land Rover concessie in Tournai met zorg verder zullen zetten.

Lees meer
7/03/2023

Nu ook Special Vehicle Dealer

Raffinement. Luxe. Exclusiviteit. De beste Range Rover ooit gemaakt.

Lees meer
25/02/2023

Trouwe partner van een hoogdag.

Samen met onze collega's van JLR Spegelaere zijn we al enkele jaren trouwe partner van Kuurne Brussel Kuurne. De 9 Land Rovers waren prominent aanwezig op het parcours en bewezen goed hun dienst.

Lees meer
10/02/2023

Defender wint prijs van beste SUV

De Land Rover Defender verrijkt zijn palmares en is bij de Best Cars 2023 awards van het gerenommeerde magazine Auto Motor und Sport uitgeroepen tot beste grote SUV/off-road voertuig.

Lees meer
12/12/2022

Dogs deserve presents too

Wist je dat we heel wat hondenaccessoires in ons gamma hebben? Een loopplank, inklapbare bench of extra bescherming voor jouw koffer maken de autorit voor zowel hond als baasje een stuk aangenamer! Bezorg ons je verlanglijstje en wij doen het nodige.

Lees meer
1/12/2022

Dejonckheere aan het woord!

Christophe Dejonckheere begon samen met vrouwlief aan zijn eigen grote ondernemersavontuur in 2005. Automobiel was al altijd zijn ding geweest en bij BMW in Roeselare kon hij in dienstverband lange tijd aan de slag in een salesfunctie...

Lees meer
15/09/2022

DE DEADLINE VOOR OPTIMALE FISCALITEIT KOMT DICHTERBIJ

BESTEL UW LAND ROVER PLUG IN HYBRID VÓÓR 31/12/22 Vanaf 2023 zullen de PHEV’s minder fiscaal voordelig zijn. Maar als je nog voor 2023 bestelt, kan je onder de huidige fiscaliteit genieten van een een maximaal fiscaal voordeel of bijna 100% aftrekbaarheid.

Lees meer
 • Events 2023

  november
  • 16 nov donderdag

   Wouter Torfs spreekt!

   UNIZO Zwevegem nodigt 𝗪𝗼𝘂𝘁𝗲𝗿 𝗧𝗼𝗿𝗳𝘀 uit in onze concessie. Het belooft een inspirerende avond te worden waar hij enkele best practices zal geven om van jouw onderneming een fijne werkplek te maken. Achterna wordt er genetwerkt.

   Lees meer
Lees meer Lees minder