LAND ROVER NIEUWS

Filter op:

 • 27/09/2023

  𝗦𝗽𝗼𝘁𝘁𝗲 𝗷𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘀 𝗮𝗹 𝗶𝗻 𝗟𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗪𝗲𝘀𝘁-𝗩𝗹𝗮𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻?

  Het boek bevat heel wat West-Vlaamse topzaken zoals sterrenrestaurants, juweliers, etc. Je kan ons terugvinden op pagina 291 met de nieuwste Range Rover. Kom langs en neem zeker eens een kijkje!

  Lees meer
 • 1/09/2023

  Wouter Torfs spreekt!

  16 november nodigt UNIZO Zwevegem niemand minder dan 𝗪𝗼𝘂𝘁𝗲𝗿 𝗧𝗼𝗿𝗳𝘀 uit in onze concessie. Het belooft een inspirerende avond te worden waar hij enkele best practices zal geven om van jouw onderneming een fijne werkplek te maken. Achterna wordt er genetwerkt met food & drinks

  Lees meer
 • 2/07/2023

  Range Rover House: deze zomer in Knokke

  Breng deze zomer een bezoekje aan het speciaal opgerichte Range Rover House in Knokke en dompel u onder in het Range Rover universum. Range Rover en Knokke: geen betere habitat om moderne luxe vorm te geven.

  Lees meer
 • 1/07/2023

  Het Land Rover PHEV-gamma

  Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

  Lees meer
 • 1/07/2023

  Range Rover Evoque PHEV

  Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

  Lees meer
 • 31/05/2023

  Nieuwe Range Rover Sport

  Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd. Sportieve luxe heruitgevonden. In onze showroom te ontdekken! En aan de tand te voelen via een testrit. Verbluffende prestaties die niemand onverschillig zullen laten.

  Lees meer
 • 17/05/2023

  RANGE ROVER: ULTIEME EXPRESSIE VAN MODERNE LUXE

  De Range Rover is de onomwonden expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

  Lees meer
 • 10/05/2023

  DEADLINE VOOR 100% FISCALE AFTREKBAARHEID NADERT

  Als u momenteel twijfelt over de aanschaf of lease van een plug-in hybride, dan is het belangrijk dat u niet te lang wacht!

  Lees meer
 • 26/04/2023

  Land Rover Defender

  Dit is de Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

  Lees meer
 • 17/04/2023

  Jaguar Land Rover Tournai sluit zich aan bij Dejonckheere Groep

  Met veel trots delen we u mee dat we het bestuur van de Jaguar Land Rover concessie in Tournai met zorg verder zullen zetten.

  Lees meer
 • 7/03/2023

  Nu ook Special Vehicle Dealer

  Raffinement. Luxe. Exclusiviteit. De beste Range Rover ooit gemaakt.

  Lees meer
 • 25/02/2023

  Trouwe partner van een hoogdag.

  Samen met onze collega's van JLR Spegelaere zijn we al enkele jaren trouwe partner van Kuurne Brussel Kuurne. De 9 Land Rovers waren prominent aanwezig op het parcours en bewezen goed hun dienst.

  Lees meer