Nu ook Special Vehicle Dealer

Wat. Een. Eer.
Dit jaar werden we bekroond tot SV-dealer. Dit betekent dat we jullie mogen begeleiden in de keuze van de meest exclusieve modellen die Jaguar en Land Rover te bieden hebben. Onze SV-verkoopspecialist helpt je dankzij zijn productkennis bij het vormgeven van uw ultieme Land Rover.

 

Special Vehicle Operations (SVO) is een afdeling binnen de Land Rover Group die zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van speciale en gepersonaliseerde Land Rover-voertuigen en accessoires. De afdeling werd opgericht in 2014 en is gevestigd in Warwickshire, Verenigd Koninkrijk. De SVO-afdeling heeft als missie om de meest veeleisende klanten te bedienen en tegemoet te komen aan hun behoeften op het gebied van exclusieve en op maat gemaakte Land Rover-voertuigen. Het doel is om voertuigen te creëren die niet alleen uitstekende prestaties en luxe bieden, maar ook uniek zijn in termen van design en functionaliteitSVO heeft een breed scala aan voertuigen ontworpen en geproduceerd, waaronder de Range Rover Sport SVR en de Range Rover SVAutobiography. Deze voertuigen bieden uitstekende prestaties en luxe-functies, evenals unieke exterieur- en interieurontwerpen die zijn aangepast aan de voorkeuren van de klant.

 

De afdeling biedt ook een reeks accessoires aan, waaronder op maat gemaakte wielen, stoelen en interieurafwerkingen. Deze accessoires zijn ontworpen om de prestaties en uitstraling van uw Land Rover te verbeteren en om aan de specifieke behoeften en wensen van de klant te voldoen.

 

Over het algemeen is Special Vehicle Operations een toonaangevend merk op het gebied van exclusieve en op maat gemaakte Land Rover-voertuigen en accessoires. Het biedt klanten de mogelijkheid om een uniek voertuig te bezitten dat perfect past bij hun levensstijl en persoonlijke voorkeuren.

Ontdek in onderstaande video de nieuwe Range Rover SV.